Vi vill välkomna Per Sandberg till oss på Byggkoordinator där han kommer att vara placerad på kontoret i Norrköping! Vi passade på att ställa några frågor till honom:

Vilken roll kommer du ha på Byggkoordinator?
Jag kommer jobba som projektledare framförallt inom industrin men även andra områden i branschen.

Vilken bakgrund har du?
Jag har jobbat över 20 år i branschen med olika befattningar bland annat som arbetsledare, platschef, kalkylator, projektingenjör och samordnare Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö. Efter civilingenjörsexamen har jag arbetat med olika byggnationer, köpcentra, industri, sjukhus, anläggningsarbeten skolor och daghem.  De senaste åren har jag jobbat främst inom pappersindustrin med olika uppdrag, allt från ombyggnad av en pappersmaskin till att byta en pump till ett bakvattentorn eller bygga om ett kontor.

Bäst just nu?
Att våren är här och att jag kan sjösätta min segelbåt (en Rival 22a) och min mindre Neptunkryssare som jag använder för att kappsegla med. 

Sämst just nu?
Corona!

Tack för intervjun Per, vi är glada att du förstärker vårt team på Byggkoordinator!