Fredrich Strand tillsätts som Affärsområdeschef Östergötland på Byggkoordinator!

– Det känns väldigt kul och utmanande att med min mångåriga bakgrund inom bygg- och fastighetsbranschen få möjligheten att leda Byggkoordinator in i framtiden. Byggkoordinator är ett unikt företag som redan nu präglas av unika kompetenser och samlade branscherfarenheter. Drömmen är, såklart, att kunna erbjuda marknaden hela konceptet ifrån tidiga skeden och projektidé till färdig slutprodukt. Ett unikt erbjudande till marknaden som vi inom DDS-koncernen kommer att växla upp avsevärt, säger Fredrich Strand

Developing Design Sweden AB (DDS) är en koncern bestående av dotterbolagen Arkitektgruppen GKAK, A2H samt Byggkoordinator. Bolagen har en geografisk närvaro i Norrköping, Linköping, Stockholm, Borlänge och Ludvika. På DDS arbetar arkitekter, konstruktörer, projektledare och andra specialister för att tillföra sina individuella spetskompetenser. 

Fredrich Strand har arbetat i olika roller inom byggbranschen i 25 år och kommer närmast från Ramboll där han sedan 2014 arbetat som enhetschef och projektledare.  

”Det känns jättebra att ha Fredrich på plats – nu är ledningsgruppens laguppställning komplett och vårt fokus är fortsatt att för våra kunders räkning hitta optimerade tekniska lösningar utifrån era behov och ekonomiska förutsättningar.” säger Cecilia S Alden, VD för DDS.